Abbe äntligen Grand Internationell Champion

I helgen fick Abbe äntligen sitt sista certifikat till Grand Internationell Champion (GIC). Han blev dessutom Bäst i Variant (BIV) båda dagarna!!!
Det som är det roligaste är att Abbe verkligen älskar att vara på utställning. Han spann högt när jag satte in honom i sin bur och sen showade han och mös hela helgen. Det var många som ville kännna, klämma och hålla honom och Abbe lät sig snällt hållas och klämmas. Han bara suger åt sig av allt beröm!

Nu väntar kastration och vi hade inte tänkt att ställa honom något mer, men nu när han verkligen tycker om det och blir så glad så kommer vi nog att fortsätta.

Abbe åkte direkt efter utställningen hem till en annan uppfödare ett par dagar och han kom hem igår.
Kattungarna blev överlyckliga och hoppade på honom. Roligast var Maxime (Abbes "fru"), hon gör aldrig något elakt eller dumt, har hört henne fräsa en gång tidigare.
Hon gick rakt mot Abbe, svängandes med rumpan, och väl framme så gav hon honom en rak höger!!  precis som han sa "Vad f.n har du varit?" sen vände hon på klacken och gick värdigt därifrån svängandes med rumpan:-) Abbe såg ut som ett frågetecken??????

En riktigt snygg kokard fick Abbe!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0