"Världspremiär" för SHELDON, PENNY, LEONARD OCH BAZINGA!!




Grace har fått nya bebisar!!

Det var inte riktigt planerat att Grace skulle få kull nu i år men när tillfället kom att hon skulle få träffa vackre Faxe innan han kastrerades så blev det så.

NU HAR KULLEN FÖTTS OCH ALLT HAR GÅTT BRA!!!  Fyra små ulltussar har sett dagens ljus och vi och Grace samt Faxes matte Marianne är så lyckliga.


Här är Grace i väntans tider!!


Kullen från 2011

Frans, Rowena, Sonja och Fiona är högt älskade i sina nya familjer! De full fart på dem fortfarande. Alla har fått toppenhem:
Frans har en fru och där väntas det snart smått!!! han har även två andra kullar på gång. Frans har varit på utställning ett par gånger i höst och fått superbedömning! Se nedan hur stilig han har blivit.

Fiona bor hemma hos sin pappa Colin. Hon var ett litet yrväder när hon kom hem och använde Colin både som lekkamrat och mamma, haha. Nu är de bästa vänner. Även Fiona har ställts ut och fått jättefina bedömningar. har fått rapporter att hon är väldigt kelen och gosig:-)

Sonja bor i det kattvänligaste hem man kan tänka sig. Bästa vännen är en stor perserhane men de andra två kissarna går an de också. Minst i huset men hörs högst. Jaga fötter är fortfarande kul och ligga vid varma kaminen.

Rowena bor också med kattkompisar. Hon fann sig direkt i sitt nya hem där det redan fanns 4 fertila katter och två små barn. Det bekymrade inte Rowena ett skvatt utan hon har sett till att det är hon som får uppmärlsamheten. Rowena har också varit på utställning och det har gått strålande!!! Hon hamnade till och med på Sveraks Årets Katt-lista med endast 6 utställningar bakom sig.


FRANS!!!! Foto Annelie Nenzén som äger de två honor som Frans har parat. se http://www.noonoocoos.se/



ROWENA!!

Foto: Eva Person http://www.hapes.se/

SONJA!!

Foto: Ylva Danielsson, Sonjas betjänt


FIONA!!

Foto katternas tjänare Erika Hylen

RSS 2.0