Rubeus Hagrid lilatabby 8 veckor

Nyvaken!!!






Colin Cool lilatabby 8 veckor.

Föräldrar Maxime och Abbe







Luna Lovegood lilamaskad 8 veckor





Luna är så sprallig och busig så det är nästan omöjligt att ta något tjusigt foto:-)

Fleur Delacore 8 veckor lila





 


Skäms!

Skäms över att jag inte lagt upp bilder och inlägg som det var tänkt!
12 kattungar och deras vuxna 5 vänner tar sin lilla tid:-) Det rullar på och alla ungar växer så det knakar. Grace kull är hos sina nya ägare sedan ett par dagar och det känns faktiskt tomt här hemma! Konstigt egentligen mär vi har så många kattungar kvar. Murphy, Jackson och Brittany har kommit till de bästa tänkbara hem och ägare och vi är så glada för det, men ändå så rinner tårarna för att de inte är här.

Till veckan är det vaccination och besiktning för Mercis fyra underverk och sen ska även de till sina nya ägare....

Maximes kull är det full fart på, trodde i mitt stilla sinne att den kullen skulle bli lite lugn och cool, precis som sina två föräldrar, men så fel man kan ha:-) Riktiga vildar är de, haha! Alla ser ut som små Maxime,helt bedårende med breda, runda huvuden och bra pannor. Det börjar att synas lite markeringar och av det som jag sett hitills så verkar det bra. Faktiskt sett bakkilar på en av killarna redan.  Det börjar bli dags att visa upp dem nu och de första spekulanterna kommer om några dagar.

Och lilla Harriet Rose, ja, Harry är en flicka, försöker att hänga med de tre veckor äldre kompisarna, tur att de är snälla och hänsynsfulla mot henne.

Är ledig några dagar nu, så jag ska försöka att lägga upp några bilder samt uppdatera hemsidan. Vi lyckades med att fånga alla 12 kattungar på en och samma bild bla.

RSS 2.0