Hjälp med att städa kattlåda och toalett!


Tycker faktiskt att du ska städa handfatet nu, matte!


Kolla, vilken snygging som finns där bakom!               Ok, är vi klara nu? Tack för hjälpen, Brittany.

Kom alla, matte ska gräva i vår bajslåda igen!!

Mamma Grace har plockat ned Brittany från handfatet med en lååång förmaning att så gör man absolut inte.

Nu är lådan ren, så då måste åtminstonde en kattunge gå och förorena den igen!

Självklart sitter det en liten där.  "Men hallå, nu måste du göra rent igen!! och dammsug, för det är skräpigt nu!"



Clifford






Mera kattungar.....


Cherie 9 v



Civ 9 veckor



Clifford



Celeste

Bildbomb!!!


BRITTANY  10 veckor



Brittany, Jackson och Murphy



Murphy


Murphy och Jackson 10v

Lite ögongodis - Maximes kull!

De är tre veckor nu och alla är lilatabby. Två honor och två hanar!











Äntligen lite inlägg igen efter stiltje......

Efter jobbnätter, utställningsdagar, jobbig kattförlossnig, magsjuka hos människorna och nu slutligen en brakförkylning så är vi på banan igen:) Ber så mycket om ursäkt för vi inte har hunnit att uppdatera blogg och hemsida. Det har hänt trevliga saker också! Flera av kattungarna har funnit toppenägare och det har varit supertrevligt att träffa alla och se hur svårt de har haft att slita sig från de små ulltussarna!

Hermione har efter en dramatisk förlossning fått en liten Harry att pyssla om. Hon ligger i en puff i min säng och myser med den lille. Maxime är självklart avundsjuk på att någon katt får vara så nära matte så länge, så hon ligger där också mellan matningarna:-)
Harry är supersöt och går upp i vikt, han har ju en hel mjölkbar!! Sessis är en stolt och duktig mamma och ligger och värmer den lille hela tiden.



Abbe äntligen Grand Internationell Champion

I helgen fick Abbe äntligen sitt sista certifikat till Grand Internationell Champion (GIC). Han blev dessutom Bäst i Variant (BIV) båda dagarna!!!
Det som är det roligaste är att Abbe verkligen älskar att vara på utställning. Han spann högt när jag satte in honom i sin bur och sen showade han och mös hela helgen. Det var många som ville kännna, klämma och hålla honom och Abbe lät sig snällt hållas och klämmas. Han bara suger åt sig av allt beröm!

Nu väntar kastration och vi hade inte tänkt att ställa honom något mer, men nu när han verkligen tycker om det och blir så glad så kommer vi nog att fortsätta.

Abbe åkte direkt efter utställningen hem till en annan uppfödare ett par dagar och han kom hem igår.
Kattungarna blev överlyckliga och hoppade på honom. Roligast var Maxime (Abbes "fru"), hon gör aldrig något elakt eller dumt, har hört henne fräsa en gång tidigare.
Hon gick rakt mot Abbe, svängandes med rumpan, och väl framme så gav hon honom en rak höger!!  precis som han sa "Vad f.n har du varit?" sen vände hon på klacken och gick värdigt därifrån svängandes med rumpan:-) Abbe såg ut som ett frågetecken??????

En riktigt snygg kokard fick Abbe!



Kärlek!!


Mitt på golvet i hallen är bästa sovplatsen!


Tre pigga tjejer väckte mig idag!

Busfröna Brittany, Celeste och Civ tyckte inte att jag behövde sova efter nattjobbet och skuttade omkring i min säng. Det var bara att ge upp och plocka fram kameran.
Grace kull blev 8 veckor idag!
Brittany:





Celeste



CIV 6 veckor



Underbara, underbara, härliga små varelser!

Ja, det är de, de sju små troll som springer omkring som om de vore världens mittpunkt!
Nu är de som en stor kull och Merci och Grace delar helt på ansvaret och ungarna är nöjda med att de har två mammor som de kan snutta på!
Vilka är de då? ja, nu börjar personligheterna synas. Det som gäller alla är att de är otroligt keliga och älskar att vara i knä och famn. Vi sitter ständigt med någon ulltuss i knä, eller går och bär på någon.

Brittany- söt som socker, ett piggt litet busfrö, vill gärna vara nära och har den mysiga egenskapen att hon lägger en tass på armen när hon vill ha uppmärksamhet. Älskar pussar. har en underbar ögonfärg och skulle kunnat bli en riktigt, riktigt fin utställningsprinsessa om hon hade haft bakkilar. Helt underbar!

Jackson- Här är sockor och kilar på plats! Är en kopia av sin pappa, har hans underbara ögon och blick och fått sin mamma Grace fina profil. Trivs bäst i närheten av oss och smyger upp i knät så fort han kan. En riktig kurrande myskille!

Murphy- är också mycket lik sin pappa och de nya ägaran kommer att få svårt att till en början se skillnad på honom och hans bror Jackson:) Murphy är också en myskille, ett litet plåster faktiskt. Härlig ögonfärg har han. Lite mer pratglad än brodern och tuffare i lekarna. Sockor och kilar är på plats här också. Bästa kompis med Jackson.

Civ - är en riktig knarris! dvs hon spinner och spinner och spinner. Älskar att bli kliad på ryggen och magen. Ligger gärna på axeln och sussar. Är en framåt tjej med glimten i ögat. Vi har haft svårt att bestämma vilken färg hon har och nu så har vi kommit fram till att hon är blåtabby och har samma mörka nyans som sin halvsyster Grace. Har ärvt sin mammas härliga ögon och blick. Tyngst av tjejerna. Sockorna och kilarna är ok.  

Cherie - ett litet busfrö som älskar att krypa ihop vid mattes hals på natten. Har ett vackert uttryck och är näpen. Leker och umgås helst med sin syster Civ, de är nästan alltid tillsammans. Fina sockor och kilar, fin ögonfärg och skulle kunna bli en fin utställningskisse. Hon är tingad som sällskapskatt och hon kommer till ett bra hem, det är viktigast.

Clifford- har vunnit mitt hjärta, han är en riktig charmör. Alltid framme och hälsar, piper om du inte tar upp honom omedelbart, trycker sin mjuka kropp mot din hals. Vilka killar han ger, pappa Abbe:). Clifford är framåt och leker gärna med de tio dagar äldre ungarna. Hoppas att den som köper Clifford vill ställa ut honom, men det är inget måste.

Celeste- den lilla fotomodellen! Söt som socker och är söt i sin personlighet. Sitter ofta vid fötterna och bara tittar på en med de stora uttrycksfulla ögon. Vill gärna bli buren och bara vara nära, liten och nätt i kroppen. men man ska inte luras av hennes näpenhet, det bor ett stort självförtroende i den kroppen och hon kan minsann ge sig på Murphy och brottas med honom. Framkil har hon, så någon utställningskarriär blir det inte, men vi kan hoppas att hon kommer att få någon bebis framöver;)

Maximes lila bebisar växer så det knakar och ligger fortfarande och myser i bolådan. En av pojkarna spinner som ett tröskverk när vi kliar honom.........

och till helgen väntar vi vår sista lilla kull, det ska bli mysigt för Hermione att också få ta hand om en eller ett par bebisar.


Datorkrasch!

Återigen krånglar min dator! Typiskt när det är så många nya bekantskaper som skapas i samband med kattungarna.
Kommer tyvärr inte att kunna uppdatera hemsidan på ett tag, men hoppas att hinna med att lägga in nya bilder här på bloggen i stället.


RSS 2.0