Snart är det full rulle!

Nu börjar Grace kattungar att bli nyfikna på världen utanför. Murphy kommer direkt fram till kanten när han hör våra röster:) Han kommer att bli en riktigt gosgubbe och har fått sitt hela namn idag S*Super Classic`s Groovy Murphy.
De andra två har givetvis också fått sina namn S*Super Classic`s Pretty Brittany och S*Super Classic`s Historic Jackson, pampigt och fint, eller hur?

Nu vet vi vilka färger de har, alla tre är blåtabby! precis som sin mamma. Ska försöka fota dem en och en i kväll eller i morgon.
Grace är nog husets lyckligaste katt! Hon busar, äter, myser och spinner och trippar som hon brukar, nöjt med svansen rakt upp, runt om oss;) Hon är verkligen en helmysig katt.

Merci`s bebisar växer så det knakar. Hon brukar ha ganska tjocka små "korvar" som ligger nöjda i bolådan och det är lika denna gång;) Två stycken har öppnat ögonen och vi börjar bli säkra på vilket kön de har. De två första, Civ och Cherie och den sista, Celeste, är honor och nummer tre, Ace, är en kille. Det verkar som om tre är tabby och en hona är solid (blå). Är inte helt säker ännu på färgerna, men det ger sig i veckan.
Bjuder på ett par bilder när Grace var bebis




Vi tar en på Merci också!

Här är vi!

Får vi presentera Brittany, Jackson och Murphy 13 dagar gamla. Bilder på så här unga bebisar blir aldrig rättvisa. De är mycket sötare och rundare live. De går upp som de ska och vi börjar ana fägerna. De är blå alla tre men vi är inte säkra på vilka som blir tabby. Det syns verkligen att Brittany är tjejen i gänget, redan feminim. Hon har faktiskt ett ljusare pip än de andra två. Grabbarna är klart robustare och har fått små bedårande veck på benen. Alla tre piggnar till när de hör våra röster och försöker att komma till oss. Så mysiga .........

Brittany



Jackson



Murphy


Gosstunder

Grace med två av sina guldklimpar

 

Merci njuter av bebisull


Pappa Abbe, S*Fairlight`s Aberfeldy

Måste skriva om vårt gosedjur Abbe, som är pappa till alla bebisar! Just nu så struntar han fullkomligt i de små, det är tydligen tjejgöra. Han bryr sig mer om mammorna och flirtar hej vilt med dem:)

Abbe är, när han inte är kärlekskrank, en helt oemotståndlig kisse. En riktigt klok, snäll och busig kille! Kelsjuk är han också, "buffar" med sin panna mot oss så ofta han kan. Tröstar om någon är ledsen, slickar bort tårar.

Tänk om han nedärver alla sina positiva egenskaper.....verkar som det, med tanke på hur goa Grace killar redan är!
Vi ser fram emot sommaren då han kommer att vara kastrerad.
Sommar förresten, hittade en bild på Merci och Abbe från i somras. Abbe i sommarpäls, dvs kort!

I september hade pälsen vuxit lite och han såg ut så här


Grace bebisar har öppnat ögonen!

Så nu är det full fart:)


Lilla Jackson är väldigt nyfiken på världen utanför! Här ligger han och relaxar med mamma.

Det är nog två killar, Murphy och Jackson och en söt flicka, Brittany:) Alla tre spinner när vi smeker dem. Det är en härlig kull som vi är störtförälskade i. Vi ser fram emot deras utveckling.

Underbara Merci`s fjärde kull född!!

Nu har hon gjort det igen! Jag tjatar om detta, men det kan inte finnas någon som är bättre på att föda bebisar än Merci! Hon har full koll och diar och föder samtidigt utan att ens röra sig, helt otroligt.
Resultatet?
4 härliga ulltussar med vikter från 77-100. De föddes dag 62.



Vad ska det bli av dessa bustroll?

Små är dem, knappt en vecka gamla, men ändå så ska bolådan utforskas!! De har ju inte ens öpnnat ögonen. Det var bara att sätta på den högre "dörren".

13 januari: Vår busige Grace blev mamma!

Efter att ha bäddat på flera ställen hela natten, så beslutade sig Grace för att den rosa, nybyggda bolådan var perfekt. Hon sprang upp i in säng och gav mig en nospuss och ett lågt mjau, gick tillbaka till lådan och där låg hon kvar tills ungarna var födda!


Trots att Grace fortfarande är en väldigt busig och barnslig katt så tar hon mammarollen på allvar! Hon hade lätt att föda och bebisarna vägde mellan 90 och 102. Själv var hon en liten plutt på 69 gram när hon föddes. Däremot tog det ett par dagar innan mjölken kom igång för fullt!



Det fanns en nyfiken bästa kompis som undrade vad som pågick!

Välkommen till Super Classic's kattungeblogg!

Halloj!
Kul att ni har hittat hit! Här kommer vi att fylla på med allt som händer och sker med våra birmakattungar nu i vinter och vår. Det är nämligen babybom här i Kälvesta! Sju kattungar har precis kommit och vi väntar två kullar till. Sen har vår hane Abbe blivit pappa och där är det också fler bebisar på gång!
Så vill ni vältra er bilder och historier om ulliga gulliga kattungar, så har ni nog kommit rätt!

Här är BB:
Årets två första kullar! I den blå bolådan ligger Merci`s 1 dag gamla bebisar och i den rosa ligger Grace 8 dagar gamla bebisar
Årets två första kullar! I den blå bolådan ligger Merci`s 1 dag gamla bebisar och i den rosa ligger Grace 8 dagar gamla bebisar

RSS 2.0