Snart är det full rulle!

Nu börjar Grace kattungar att bli nyfikna på världen utanför. Murphy kommer direkt fram till kanten när han hör våra röster:) Han kommer att bli en riktigt gosgubbe och har fått sitt hela namn idag S*Super Classic`s Groovy Murphy.
De andra två har givetvis också fått sina namn S*Super Classic`s Pretty Brittany och S*Super Classic`s Historic Jackson, pampigt och fint, eller hur?

Nu vet vi vilka färger de har, alla tre är blåtabby! precis som sin mamma. Ska försöka fota dem en och en i kväll eller i morgon.
Grace är nog husets lyckligaste katt! Hon busar, äter, myser och spinner och trippar som hon brukar, nöjt med svansen rakt upp, runt om oss;) Hon är verkligen en helmysig katt.

Merci`s bebisar växer så det knakar. Hon brukar ha ganska tjocka små "korvar" som ligger nöjda i bolådan och det är lika denna gång;) Två stycken har öppnat ögonen och vi börjar bli säkra på vilket kön de har. De två första, Civ och Cherie och den sista, Celeste, är honor och nummer tre, Ace, är en kille. Det verkar som om tre är tabby och en hona är solid (blå). Är inte helt säker ännu på färgerna, men det ger sig i veckan.
Bjuder på ett par bilder när Grace var bebis




Vi tar en på Merci också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0